Strom
Zasadit strom
společnýma rukama
v potu tváře zalévat,
být biti hejny krup
pro nalité pupeny,
odhánět pro hladkou kůži
hladové jeleny.
V záhybu pole
naleznout pro lásku
přepevné kořeny.
Rozrostlý kmen
páru vetchých těl
poskytne oporu.
Hojivý stín,
každičký list
vzpomínka na neprožité milování,
každá větev na prožité.
V záhybu pole
nalezla láska
přepevné kořeny.
Přečteno 359x
Tipy 10
Poslední tipující: maena, s.e.n, labuť, Bíša, mamina, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m.
Komentáře (4)
Komentujících (3)