Ráno
Svět už je blízko
k smutku je ještě blíž
Snad dokončíme to
co bylo rozehráno
snad ještě na mou dlaň
svou ruku položíš
a dopřeješ mi další
krásné pozdní ráno
Co stokrát už mi bylo slibováno
navždy teď svými ústy umlčíš
Tělo mé znovu k lásce rozestláno
pak ponese si dál svůj věčný kříž
Daleko k zapomnění
blízko tvých očí
kde svět se točí
spějeme k zatracení
Přečteno 352x
Tipy 14
Poslední tipující: Pavelpaja, Šerák, Psavec, Lota, WAYWARD, Erion Fate, labuť, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)