Ještě aspoň stokrát
pohladím to místo
kde jsi včera spal
a tisíckrát
dotknu se
všeho čeho ty
a bude to
jako kdybych se dotýkala
tvých rukou
Půjdu ve tvých stopách
dýchajíc stejný vzduch
jako včera ty
a ze sklenice
slíbám tvoje rty
Budeš pořád se mnou
v mém prázdném světě
Ve světě plném
tvých neviditelných přítomností