...si prečítam...
Anotace: Možno áno,možno nie.Odpovie nám svitanie...
Práve v tej poslednej zásuvke
mám Tvoje celé telo
Tak odchádzam z tohto vzťahu
aj keď sa netvárim smelo
Viem,bol som občas sám sebou
písal som Ti sonety
Teraz kráčam dňom i tmou
a blatník mám odretý
Však raz kúpim ten správny lak
Natriem ho,kým ešte nevnímam
A tú druhú polovicu Teba
si prečítam...
Přečteno 319x
Tipy 20
Poslední tipující: WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, Cecilka, hanele m., mamina, NikitaNikaT., cevert, WhiteSkull, Bíša, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)