Čím vším člověk může být
Jsem obrázkovou knížkou s pohřebním motivem,
jsem unavenou květinou, zemřelým motýlem.
Jsem opadaným stromem bez listí,
jsem zlatou muškou, bez štěstí.
Jsem slabikářem, který malé děti nic nenaučí,
jsem stará jako bouda, v které vítr skučí.
Jsem ručičkami hodinek, které monotónně tikají,
jsem souzvuk tónů smutných písní, které právě doznějí
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: Duše zmítaná bouří reality, Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)