Noční
Nějak mi unikáš
nezdála ses mi náhodou?
Víš, v některé z těch nocí
v nichž se topím
Když spíš
noci se stýská po tvých očích
ježto se nemá kde zrcadlit
A já?
Hledám v tvém dechu
klid
a nenacházím jej
Jenže co bych s ním dělala?
Možná konečně usnula
a tvářila se
že neexistuješ
Přečteno 388x
Tipy 5
Poslední tipující: estrellita, Šerák, kouzelníček
Komentáře (1)
Komentujících (1)