Anotace: další dílečko psané z duše
dík si hodnej, ale nevim no moc jako me neznas( teda to nejdulezitejsi ale znas- moje city, pac to je jednoduchy kdyz o tom pisu.
10.03.2008 19:28:00 | Danča-frogie
ja nevim, to ja neposoudim, nechci delat ze sebe chudinku, to by musel posoudit nekdo jiny.
10.03.2008 19:18:00 | Danča-frogie