"Strašná" nálada
Anotace: (5.3.2008)...:-*
Tvůj pokoj ve tmě
překrásně vypadá.
Měsíční svit na mě
i na Tebe dopadá.
Tys na mě koukl
s úsměvem na líci,
vítr pak sfoukl
svíčku dřív hořící.
Tělo je na těle,
příjemné doteky,
rty na rtech přitisklé,
děj se tak na věky...
Přečteno 294x
Tipy 15
Poslední tipující: pejrak, LisSe, danav, WAYWARD, embryo v hlave, kucky, Bíša, Adrianne Nesser, Vladimír P., Ishtar, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)