Anotace: D., všechno to odeznělo...
Nevím pořádně co napsat.Vlastně nevím, jestli je potřeba vůbec něco psát:).... je to Tvoje a to vždycky zaručuje úspěch, alespoň na mém monitoru...v mých očích a srdci...prostě líbí, jako všechny předtím a všechny potom...
Ale tohle mě dostalo:
!!Až se dozvídám
Že už dávno nejsi
MŮJ...
11.03.2008 09:50:00 | Barunka=o)