Touha
Anotace: made in 22:08 :-D
Chci být tvou kávou ranní,
co tak rád piješ,
který objímáš svou horkou dlaní.
Toužím být tvůj tajný sen,
co ti zlepší náladu,
chci být tvou nocí i tvým dnem.
Mám sen-chodit s tebou spát,
ležet vedle tvého těla,
vidět tě usínat.
...ale to vše můžu jen chtít...
...chtít jednoho muže...
Přečteno 627x
Tipy 6
Poslední tipující: Danah, WAYWARD, Bíša, ourbloodiscursed
Komentáře (1)
Komentujících (1)