Pro lásku
Rudou růží bez trní …
Přáním, které se vyplní …
Chladným jezerem na poušti …
Vánkem, co slzy vysouší …
Vlídným polibkem pro štěstí …
Cedulí na hlavním rozcestí …
Skvostným sloupem z mramoru …
Štěnětem, co kouše bačkoru …
Bílou vránou mezi černými …
Sluncem s paprsky zlatými …
Vodou z živého pramene …
Mužem toužícím po ženě …
….. tím vším chci pro tebe být …..
Přečteno 680x
Tipy 6
Poslední tipující: Varda, Psavec, milenium, grázlík
Komentáře (0)