Jak hořce chutná láska
Napiju se naposled vína,
které chutná trpce,
dotknu se naposled tepla,
které dávaly mi tvé ruce.
Sklopím víčka a sklouznout nechám slzy,
škoda že neumíš v nich číst,
jak mě tvé chování mrzí.
Dopiju poslední zbytek čaje,
který chutná po heřmánku,
ohlédnu se naposled za tebou,
za srdcem, které mizí v dálku.
Tak smutně a zcizele končí náš vztah,
já milovala tě bezmezně,
tys mě měl jen rád.
( a já už tomu vztahu, nemám vážně co dát…)
Přečteno 466x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Borecká, malá a šikovná, saigonek, jesterka, labuť, Psavec, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)