Samota s láskou...
Nikde už není
kousek světla..
Tma rozprostřela
temný šat..
Venku je mnoho klidu,
tepla..
I ptáci šli už
dávno spát..
Dívám se
do temného světla..
Ač nejsem sama,
připadám si tak..
Hlavou mi spousta
myšlenek jen létá..
Já nemůžu
a nechci ještě spát..
V duchu Tě volám..
Žebrám o dotyky..
Jak ten, kdo klečí
kdesi na rohu..
A prosí..
O trošičku pití
a skývu chleba..
Pro svou pohodu..
Šeptám Ti lásko..
Neodcházej ještě..
Neměň se
v černočernou tmu..
Chci cítit,
jak mi voníš ještě..
Probodni dech můj..
A vrať se do mých snů..
Přečteno 447x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 0-0, Princezna.Smutněnka, Belmon, Boleslava, Taog, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Lota, NikitaNikaT., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)