Lásko stůj!
Láska,
ta již není.
Rozplynulo se
naše snění.
Ztratil se
život můj.
No tak, lásko,
stůj!
Vrať se!
Neodcházej.
Svět bez Tebe
bude prázdnej.
Letíš, stoupáš
k nebesům.
Tu bolest
vážně nesnesu.
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: estrellita, Šerák, Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)