Anotace: Ani nevím, proč jsem tehda truchlila. Proč jsem byla smutná z ukončení vztahu, který nikdy neměl význam. Proč jsem byla smutná kvůli člověku, který si mě nevážil ...
Děkuji všem za komentáře :-) Tohle je druhá básnička, co jsem ve svém životě složila. Nikdy by mě nenapadlo, že někdo něco takového napíšu, ale dohnalo mě k tomu zklamání ve vztahu, musela jsem se nějak odreagovat .. no a myslím, že právě teď je čas na další odreagování, jdu skládat dál ..
18.05.2008 07:46:00 | Gothic.Princess
MYslím, ýe je to fakt pěkný, ale další se vsadím, že budou ještě lepší, protože na to máš
09.05.2008 20:14:00 | .K.r.i.s.t.y.