Trápení
Čím trápí láska?
je nepoznaná...
a nejen ta láska!
je stejná jak Ty
je to žena!
a básní jak Ty
uf...
to je věda.
Jak na vás?
jak na lásku?
seš jarní květ!
a celej svět,
se otáčí jen za Tebou!
za Tvojí láskou,
srdcem a krásou.
Seš asi sen!
co zdá se mi jen?
Tvé dlaně nejsou tam kde chtěl sem je mít,
a přesto...
seš jako víla!
co tančí nademnou
seš ta!
co v dlaních srdce svírá,
kde naděje a láska,
hned tak neumírá.
A já ležím v trávě,
sám....
lží unavenej o krásném životě,
sem smutnej,
fakt!
že nemám Tě.
A to je to trápení!
o lásce!
o tom jak sním si
a nemám Tě.
Přečteno 493x
Tipy 23
Poslední tipující: laura3, Rolnička, Lorraine, excited, NikitaNikaT., Albertinka, Suzan, Bíša, Blagit, prostě já, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)