Anotace: Všem moc lásky a žádné zklamání - jen sladkého života přeji poznání...
Po smutné cestě kráčí Lež,
člověče, věř si čemu chceš,
vždyť i víra sama tě obelhává,
furt jenom stůně a polehává...
Člověk však přesto věřil dál-
v sebe a ve vše o co stál,
a tak se víra znovu uzdravila!
Lež své poslední střevíce prochodila.
Tahle básnička je opravdu moc pěkná... a působivá!
12.03.2008 23:49:00 | malý medvěd
Líbí se mi,verše plynou lehounce,jako by nic...a pak...Takže tip:) -S-
12.03.2008 08:37:00 | Skywalker