Anotace: Já jsem si řekl, že už básničky psát nebudu. Ale co dělat, když to na vás prostě příjde.
Téééda bych do tebe neřekla věk moc neodpovídá básním hih..klobouk dolu tohle nemělo chybu.
19.06.2008 21:26:00 | mexx
Tak už se někdo přihlásil???? Neříkej že ne, pltž tady na tu básen musí zabrat každááá ;)
28.03.2008 18:56:00 | PoeziGirl
Kde se přihlašuje na konkurz???... Kdepak, dělám si srandu... Promiň... Je to pěkné, čtivé a cítím z toho energii...
25.03.2008 19:55:00 | Gracia
Svět je tak plný překvapení, že víc by se jich tam už ani nevešlo... uznávám ale, že filosofové to mají těžší... i když zrovna já nejsem ten správný soudce. a od toho tu vlastně ani nejsem. takže já mlčím. (a bude to henrietta.. ;) já to totiž říkám už půl roku.) promiň. dneska jsem výřečná. velmi. a samé zbytečnosti...
20.03.2008 15:31:00 | Já Esther Ruth