Hvězdy
Anotace: Složil jsem ji v 15ti letech
Na nebi dvě hvězdy jsou
co září v dálce za sebou.
Září stejným svitem,
láskou tím nejkrásnějším citem.
A i když neviděli nikdy svoji tvář
spojuje je věčná lásky zář.
Proto z hvězd těchto si příklad berme
co na nebi planou.
Lásku v srdci věčnou mějme
co jak hvězdy do jedné nikdy neuhasnou.
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: estrellita
Komentáře (0)