Kreslím a maluju
Anotace: Pro Evičku Pokladničku - možná, že jedna z posledních před odjezdem.Co bude až se vrátíš?
Kreslím...
kreslím po tvém
nahém těle
protože s tebou mi
je skvěle
Kreslím, kreslím, kreslím
to kvůli tobě nespím
myslím jenom na tebe
můj anděli z nebe
Maluju....
maluju, maluju obrázky
prstem horkým od
lásky
maluju malé kresbičky
na tělo krásné Evičky
maluju, maluju
protože tě andílku
nadevšecko miluju.
Přečteno 528x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Fate, Suzan, prostě já
Komentáře (1)
Komentujících (1)