Díky

Díky

Anotace: Tak stane se, že jo ....

I přes to, že z mých očí
tečou potoky slz,
I přes to, že už si o tobě
nemohu nechat zdát jako o králi můz,
Nastotisíckrát ti děkuji,
mé srdce už se tě nebojí,
Jen si tě přestane všímat
a bude zase v pokoji…

Za pár dní snad bude moci,
pro jiného kluka tlouci,
Teď ještě ne, teď mi
ještě strach nahání,
Jak dokáže s člověkem
zamávat zklamání…

Už nemáš od mého srdce klíč,
všechno je nenávratně pryč,
Čas se však překotí, čas se otočí,
dík, otevřels´ mi oči…
Autor Puck, 13.03.2008
Přečteno 340x
Tipy 11
Poslední tipující: Veronikass, Komuna.cz, katrin_ka, drsnosrstej kokršpaněl, jesterka, Psavec, melebele, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí