Snad příště
Anotace: Všem moře lásky - žádné strastiplné vrásky - něžné pohlazení po těle i duši - úsměv vám moc sluší...
V koupelně flakony, řasenky, líčidla,
v zrcadle kreslím si kontury tváří.
Zářivý úsměv bych ráda ti nabídla,
už vidím večer, jak na mne se tváříš.
Divadlo utichlo, opona zdvihla se.
Smutnění stisklo mě rázem jak klíště.
Po milém pohledu zbytečně dívám se.
Není milé setkání - snad bude příště.
Přečteno 326x
Tipy 9
Poslední tipující: Belmon, malý medvěd, WhiteSkull, Simísek, Psavec, Lady Carmila
Komentáře (2)
Komentujících (2)