Nejkrásnější probuzení
Anotace: (Janu Skácelovi)
Úsvit sfoukl plamen svíčky
první paprsky už klíží
oči netopýrů Shlíží
nový den zas na svět z výšky
Noční můry berou spaní
ty jsi vzhůru se snídaní
na peřině a se srdcem
co mi neseš na své dlani
Přečteno 625x
Tipy 3
Poslední tipující: Pavelpaja, Lady Carmila
Komentáře (1)
Komentujících (1)