Beznaděj
Vzpomínky vykřikly
do ticha zpovzdálí
jsou jako opilí
milenci nestálí
Obraz tvůj nazouvá
hořkosti střevíčky
topím se ve slaném
nálevu pod víčky
Zatmění měsíce
spánek mi posílá
V objetí s temnotou
nejlíp se umírá
Přečteno 406x
Tipy 14
Poslední tipující: Danah, saigonek, forever, ona, labuť, Psavec, Belmon, melebele
Komentáře (3)
Komentujících (3)