Mému životnímu nepříteli
Anotace: Nejtěžší je milovat a nesnášet...jj, bylo to docela složitý období... /V roce 2009 oceněna čestným uznáním z BKC v rámci soutěže "Brněnské kolo"./
Sbírka:
Inkoust mé duše /výběr/
Postava intelektuála
a tvář kritika.
Oči jak z ledu? Barva se vymyká!
Jak louky, luční kvítí!
Pavouk, co chytí
tě do svých sítí.
Ústa, ta vzala malířům růž,
poctivě tah za tahem...
...dokonale...
však v ústech nůž.
Ostrý jako břitva.
Ví tvá
hrouda místo srdečního svalu,
kolik svírá žalu, kolik svírá žalu?
A kdo ho musí odnášet?
Líp, než chci, vím...
...Nejtěžší je milovat a nesnášet.
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, elfkan, CorrimsonTom, come-past
Komentáře (0)