Zámek
V temné noci,
pokryté hvězdami,/měsíc svítí/
na krásném zámku,
v zahradě se tančí,
lampiony svítí,
spousty barvami.../já nešťastný/
od jedné dívky,
oči odtrhnout nemůžu….
tolik květin,
tolik nádherných dívek,
na plese tančí,
však mé srdce,
pro jednu hoří,
nepiji,
nejím,
jen na ní myslím,
sním o ní každý den,
kdy jí,
polibek budu,
moc dát….
/jsem/
blázen z lásky,
blázen pro lásku.
Přečteno 375x
Tipy 12
Poslední tipující: Alain, Bíša, Psavec, Monikaaaaaaaaaaaa, Princezna.Smutněnka, Šerák, estrellita
Komentáře (3)
Komentujících (3)