Tiše
Anotace: jednou po těžkém desetiletém probuzení
Odkvetla...
uvnitř - z ticha své slabosti...
neví jak dál... tak pluje..
.................... bezvětřím....
čeká.. co přinese smích...........
hladí svou rmoucenou tvář.........
.... bolí.... tečou.... nečistí...
..tak zranitelná,když vzal jsi jí plášť..
zničená Tvým štěstím i neštěstím...
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, Šerák
Komentáře (0)