Srdeční záležitost
Anotace: Miluj mě, prosím...
Chtěla bych líbat celé Tvé tělo,
v oblacích lítat si s anděli
a vědět, ze víc než láska,
víc než to, už nic nebolí.
Až rozkvetou kopretiny,
pozorovat kapky na řasách
a brouzdat se rosou
v ranních temnotách.
Chtěla bych líbat celého Tebe,
však vím že už jinou máš rád,
jenom Tě prosím lásko,
aspoň jednou se ještě vrať…
Přečteno 474x
Tipy 14
Poslední tipující: KLARISA, STIMPRE, Sajurii, jesterka, Severka, embryo v hlave, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (1)