Cokoli pro Tebe
Nebe
je plné hvězd,
já chci Ti
jednu snést.
Snést
a nad postel dát,
ať vidíš,
jak mám tě rád.
Louka
je plná květů,
již Ti jich
náruč nesu.
Donesu
a na stůl dám,
ať víš,
že Tě v srdci mám.
Obloha
plna obláčků je,
dám Ti jeden,
než se naděješ.
Dám jako peřinu
do Tvé postele,
ať víš, že jsi má láska,
má naděje.
Komentáře (0)