Zásnuby
Anotace: ...včera večer jsem po našem rozhovoru nemohla spát...vzpomínky se honily jak můry...tak jsem zapila prášek na spaní a ráno napsala tohle...
Prodej a pohádka a sytě žlutý deštník v dálce,
otisk mojí rtěnky na obálce
s jeho adresou.
Křídla muší, co nás někam odnesou
třeba do kapradí za potok.
Budeme se milovat celý světelný rok.
Země spadne do nebe
ty vtrhneš do mě a já do tebe
všechno se zamlží dlaně se spojí
jen vteřinu budeme svoji.
Dotkni se všeho co můžu ti dát!
Otevři mě přestaň se bát...
Přečteno 423x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, vapiti, Mácha, Vladimír P., Fauna a Flóra, Bůchví...
Komentáře (4)
Komentujících (3)