Doživotí
Anotace: Bez lásky to nejde
Láska je návyková droga
jen kvůli tobě je ze mě narkoman
denně vdechuji tvou vůni
slepě narážím hlavou do tvých hran
Láska je nájemný vrah
který mě odstřelí ze zálohy
až s hloupým úsměvem psa
budu sedět u tvé levé nohy
Láska je obchodník s otroky
který mě žene pouští k neznámému břehu
kde koupený budu skrz mříže
sledovat do smrti tvoji krásu a něhu
Láska je umocnění času
který mi aortu hryže
dokud nevytryskne červená
co zaplní svět a vystřelí vědomí do beztíže
Komentáře (0)