Flirt
Malá myšlenka mi běhá hlavou,
Proč ses na mě takhle podíval.
A proč ses mi poslední dobou,
Pořád tolik věnoval.
Ten úsměv na rtech,
Jak si ho mám vyložit?
A co ten povzdech?
Možná bych se měla rozloučit.
Je pozdě a já mám strach,
Tvému pohledu uhýbám.
Naznačuješ ve zkratkách,
Uličkou k domu zahýbám.
Budu čekat, čekat na vysvětlení.
To protože si nejsem jista,
Jsem děvčátko z maloměsta,
Co se nejspíš nezmění.
Směj se dál,
ale já chci znát pravdu.
Zdali sis jen hrál
a byla jsem ti pro srandu.
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor, Belmon
Komentáře (0)