Láska přes umění
Anotace: Hi my beuautiful.
Otoč prosím další list,
v této knize chci si číst,
otoč lásko ještě jednou,
lehni si sem a pojď za mnou.
Chytíš mě za ruku,
štětec je v ní,
kreslíme spolu na talíř,
plný lásky teď je.
Vyrobíme sochu, pojď!
Prosím Tě o jediné.
Pojď umělecky se mnou lásko žít,
nebo se milovat.
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)