Anotace: Nebojte, nejsem polka.To je jen narážka.
Sice mi, kuwa, nejsou jasný wšechny souwislosti, ale musím souhlasit, že jen trumpeta si nechá diktovat co je takzwaně IN či OUT...
17.03.2008 21:44:00 | La Suneteto
Já proti "W" sice absolutně ničeho negativního nepociťuji, ale jako obvykle jsi mě příjemně překvapila - Asi si tě budu číst ráno místo obalu od kafe (obsah došel už před týdnem :-)) - Určitě mě probudíš líp ;-)
15.03.2008 16:03:00 | Lisa.Ginmi
Teda já nechápu že ti ke každé básničce vždycky někdo napíše A MĚ NIKDO NENAPÍŠE NIC, ŽE??? Asi se proti mě spolčili. Jinakmoc hezká básnička.
14.03.2008 19:31:00 | puostě Uadek