Odešel jsi......
Anotace: ...ale hořkosladká chuť čokolády zůstala...
Rychle jsi uchopil
Mou hlavu do dlaní
A uspěchaně políbil
/Jen aby se neřeklo/
Nesnáším polibky loučení
Těch tvejch zpropadenejch rtů
Zase jsi odešel
A nechal za sebou
Prázdnej obal od čokolády
Na jazyku cítím
Sladkou pachuť
Tolikrát dokolečka omílanou
Nechal jsi mě tu
Mezi haldami neutříděnejch myšlenek
Otazníky v očích
Jsi neviděl
/nebo vidět nechtěl/
Naše láska
Se zmítá
/v potlesku všech premiér/
Už zase jsi odešel…
A radši navždy ztratil klíč
Od svého srdce…
Nemá být nikdy nalezen.
Přečteno 336x
Tipy 26
Poslední tipující: Rošták Domča, už ne pernikova princezna, Jean-Valjean, NikitaNikaT., Tymi14, Klíček, Bíša, Juan Francesco de Faro, Duše zmítaná bouří reality, Sarai, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)