Zloděj hříšných myšlenek
Jsem zloděj hříšných myšlenek,
tak pozvi mě k sobě dál,
netápej ve spleti domněnek
a cudnost svou klidně spal.
Brouzdej se ve víru fantazie,
já budu všechno lačně sát,
s chutí a vůní poezie,
sytím se vším, co necháš si zdát.
Jsem labužníkem tvé horké vášně,
z číše neřesti si nalévám,
opíjím se touhou slastně,
já zloděj Ti zas podléhám…
Přečteno 476x
Tipy 22
Poslední tipující: Bean, vodnař, devcatko z jetele, Monsignore, jedam, Markéta.., Pišák, Maura, Psavec, akneliam, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)