Věšáci přece nemluví...
Anotace: zamilovaná básnička o tom, že věšáci nemluví:)
Najednou sníh
začal se snášet z nebe na zem
já nevěděla jak říct
že jsem do tebe prostě blázen
Neb věšáci přece nemluví
City svý nosí v sobě
Kéž beze slov mi rozumíš
i když je ticho jako v hrobě
Vločka tu bílá, zbloudilá
spadla mi na rameno
chladem svým v srdci vypálila
na věky tvoje jméno
Teď uvnitř křičím Miluju tě!
Chci šeptat ti to v obětí
Ty však jen řekneš Ticho kotě
věšáci přece nemluví...
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: Severka
Komentáře (0)