Umím
Anotace: Moc toho neumím, ale něco málo přece ...
Umím věci rozličného druhu
některé jsou dobré, jiné ne.
Mezi ně patří umění kreslit duhu
a dělat jiné věci podivné,
na celý svět křičet – řvát,
a nebo nevydat ani hlásku,
se světem celým se o tvou přízeň prát,
svým tělem bránit naši lásku.
mohu ti dát déšť i sníh,
mohu smazat vytvořenou duhu,
a pokud uslyším tvůj smích,
pak budu nejšťastnější svého druhu.
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)