Sen
Anotace: zamilovaná.. Je to o jedné dívčince :) Napsáno pro ni.
Když v pekelném žáru
tvé srdce se zmítá,
a duše chce něco,
co láska jen skýtá,
potom cítíš se osmělá...
Když oči ti vlhnou
pod lavinou citů,
a slzy tvé lesknou se
v měsíčním svitu,
potom jsi nešťastná...
V noci, když ve spánku
plní se přání,
na tváři usměv máš
z překrásných zdání,
potom jsi zamilovaná...
Přečteno 402x
Tipy 12
Poslední tipující: Kett, estrellita, 0-0, Psavec, labuť, Vlk v rouše, Šerák
Komentáře (5)
Komentujících (5)