Anotace: ... Pche, kluci jsou pro mě vzduch ... No ano, ja bez nich přece nemohu žít :)
Napsané víc než krásně!
Moc by mě zajímalo, jak to dopadlo!
... Pro Tebe, pro něho, a pro všechny ostatní kolem Vás dvou, jak to vypadá, pouto mezi Vámi je více než silné, a to je jen dobře.
19.10.2008 09:47:00 | R_R_R
Je to moc pěkná srdceryvná básnička,suchá určitě není...je psaná od srdíčka...To já poznám...Dost mi připoměla to,kterého jsem milovala.....A STÁLE MILUJU :-)
29.05.2008 13:18:00 | Rošták Domča
Suše jak se pozná, že je to suché a bez emocí, asi tak že člověk vycítí co se pod básní opravdu skrývá, nic méně si myslím, že je to dobrá báseň, suché mi to nepříjde.
22.03.2008 13:14:00 | Aka Kiss