přesně tak...ale neboj, zase přijde další, u které si toho budeš víc všímat a snad už stejnou chybu neuděláš :) i když, lidé jsou nepoučitelní, zvláště v závalu lásky...
15.03.2008 15:28:00 | 0-0
Pravdivé , až moc . Snad sis to uvědomil včas . To je dobře . Dílko se pěkně čte , snad brzy bude další a bude v něm i radost .
15.03.2008 11:09:00 | Loudilka