tohle znám... miliony otázek, ale ani jediná odpověď, alespoň ne ta, kterou bychom chtěli slyšet... ale neboj, ona ta správná, aspoň jedna, lítá někde v meziprostoru a třeba právě za chvilku přilítne k tobě a obrátí ti život naruby :)
15.03.2008 15:33:00 | 0-0