Ach,ty oči...
Podívám se do Tvých přenádherných očí
a celý svět se se mnou náhle točí.
Krásně hnědá je barva očí,do kterých ty mé právě hledí
co si o mne myslíš krásko?to bohové jen vědí.
Topím se,topím v těch očích hlubších než vesmír sám
jak hluboko nořiti se mohu,se tě,krásko ptám.
Jak hluboko do těch očí krásných,
v nichž jsou miliony hvězd tak jasných?
Chci se v nich skrýt ve zlém čase
chci topiti se ve Tvé neskutečné kráse.
Chci se v Tobě topit,lásko,do konce mých dnů
a pokud je toto sen,žít v kráse těchto snů.
Navždy...
Přečteno 626x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, Emily Winnacott, kejtyyy, Duhová, Šerák
Komentáře (6)
Komentujících (5)