se slibama nemám moc dobrou zkušenost...byla jich hromada a téměř všechny se změnily v pouho pouhý prach...holt není dobré, vždycky věřit...brát slova na vědomí, ale nevěřit jim na 100%...nějakých 99% bude stačit :) alespoň to 1% musí být vždy jako taková rezerva...
15.03.2008 15:23:00 | 0-0