Jsi tu ....
Anotace: když člověk ztrácí vše co mu bylo drahé
Jsi tu a přece nejsi …
Myšlenky tvé plují v dál.
Plují tam, kde srdce Tvé dlí.
Plují tam, kde jsi ho zanechal ...
Jsi tu a přece nejsi ….
Tvé srdce odlétlo.
Vzalo sebou všechny city.
Pro mě nic tu nezbylo ….
Jsi tu a přece nejsi ….
….lásko má kde jsi ...
Přečteno 319x
Tipy 11
Poslední tipující: Štěpina G, Danah, NikitaNikaT., Psavec, Severka, 0-0
Komentáře (1)
Komentujících (1)