když vstávám....
....
počkej na mě
miláčku
nebe je plný čar
a den sotva v předklonu
oranžovým jazykem svítání
olizuje nebe
slíbím ti
den vonící mátou
sebe
možná na vteřinu
a nebo
měsíc v noční košili
počkej
aspoň na chvíli
noci jemně temný
jsou mi blíž
než dny v rámu
bez obrazu
než hladina
bez odrazu
s nostalgií zrcadlení
na kružnici letokruhu
zas jedno rozednění
nezaspalo
Přečteno 378x
Tipy 35
Poslední tipující: just me, Walentine, dva, ludmil, MalaIzis, Skywalker, NikitaNikaT., hanele m., spare, WhiteSkull, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)