***
Obětí,
co padne všem...
Pohlazení a laskavost,
co nejsou zbytečné...
Ať už je chladný březen,
či horký letní den,
když máme jeden druhého,
nepotřebujem chodit ven...
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, 0-0, WAYWARD, Šerák
Komentáře (3)
Komentujících (3)