Rozum
Anotace: Vracíte se v myšlenkách zpět? Proč? Je to čas, kdy ztrácíte rozum a vracíte si to, co chcete zapomenout. Ztrácíte rozum...
Tancuji s větrem o závod,
skládám a zavírám oči,
zázrak, nic nezapírám.
Svět se točí.
Pláču a prosím o lásku,
co je chudá, ale co v hlavě
svůj rozum nosí.
Moje srdce hoří.
Obvážu své tělo světlem,
pozvu k sobě pár lidí,
co se řídí citem.
Můj rozum tíží.
Řeky světa plaví srdce zapomenutých,
tečou a mizí v dálkách,
kal ze dna zvednou jednou
za pár dnů.
Tomu já říkám, přijít o rozum.
Přečteno 510x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, Erion Fate, toužím.jít.dál, 0-0
Komentáře (3)
Komentujících (3)