Odešla jsi
Odešla jsi
a prý navždy.
Slovo ,,KONČÍME“
mě vraždí.
Odjela jsi
i s kuframa.
Velká láska,
je již za náma.
Opustila jsi
naše stavení.
Mám tu 4 místnosti,
prázdné k bydlení.
Odešla jsi,
od srdce mého.
Co jsem udělal
tak zákeřného?
Odjela jsi,
již nemohu Tě vidět.
Mohu jen prosit:
,,Zpátky přijeď.“
Komentáře (0)