Anděl smrti
Jak anděl smrti
každé ráno
uléhám ke spánku
je-li mi přáno.
V nohách postele
schoulím se zimou,
smrt křídlem přikrytá,
hodiny plynou.
K večeru otřepu
z těla si prach,
dál noční ulicí
rozsévat strach.
Dalšímu cizinci
matné políbení,
odolat andělu,
to možné není...
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: jiljovský, Vlk v rouše, Psavec, WAYWARD, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (1)
Komentujících (1)